Legotillverkning av korv och rökt kött.

Rökning
Köttet kan levereras färskt eller fryst till oss.
Viktigt att köttet är märkt med namn, gärna träbricka/masonit fäst med ståltråd eller buntband på varje köttbit som ska rökas.
Köttet sprutsaltas och röks med alspån enligt gammal klassiskt vis.
Det rökta köttet packas i plastpåse, kan vacuumförpackas mot extra ersättning. 

Priser:
Rökning av kött 72kr/kg inlämnad vikt, minsta debitering är 5 kg. Köttbitar under 500g kan ej hanteras

Vid inlämning av 30kg eller mer kostar det 60kr/kg

Ej korrekt uppmärkt kött fryses in.
Färdig rökt kött kan
vaccumförpackas mot ersättning av från 15 kr/vacpåse. Moms tillkommer på alla priser.

Korvtillverkning
Ölkorv 104 kr/kg inlämnad vikt kött. Minsta mängd 10 kg.
Lantjäger (varmrökt tysk påläggskorv) 72 kr/kg inlämnad vikt. Minsta mängd 10 kg.

Grillkorv, (chorizo, lammkorv, bratwurst, viltkorv, mfl.) 64 kr/kg inlämnad vikt. Minsta köttmängd för grillkorv är 15 kg/sats

Önskas grillkorv tillverkad i fårtarm tillkommer 8kr extra pga av dyrare tarm och merarbete i tid.

Eventuellt grisfett som behöver tillsättas i korvtillverkningen tillhandahålls för 50 kr/kg och tillkommer.

Korvråvara kan lämnas färskt eller fryst gärna platta förpackningar, optimal storlek 2-2,5 kg.
Färdiga korvar levereras i plastpåse och kartong.  
Vacuumförpackning kan erbjudas mot materialkostnad av 6kr/paket med 5 korvar

Alla priser är exkl moms.