Legotillverkning av korv och rökt kött.
Rökning
Köttet kan levereras färskt eller fryst till oss.
Viktigt att köttet är märkt med namn, telefonnr och gärna träbricka/masonit fäst med ståltråd eller buntband på varje köttbit som ska rökas.
Köttet sprutsaltas och röks med alspån enligt gammal klassiskt vis.
Det rökta köttet packas i plastpåse, kan vacuumförpackas mot extra ersättning.
Priser:
100kr/kg, minsta debiterad vikt är 4kg
Rökning av kött är fortfarande möjligt att ta emot om det är korrekt uppmärkt.
Jag kommer att erbjuda extra chans med julinlämning till den 20nov för 120kr/kg. Minsta debiterad vikt är 4kg.
Vid inlämning av 30kg eller mer kostar det 80kr/kg
Ej korrekt uppmärkt kött fryses in.
Färdig rökt kött kan vaccumförpackas mot ersättning av från 20kr/vacpåse.
Alla priser är inkl moms
Korvtillverkning
Ölkorv 104 kr/kg inlämnad vikt kött. Minsta mängd 10 kg.
Lantjäger (varmrökt tysk påläggskorv) 72 kr/kg inlämnad vikt. Minsta mängd 10 kg.
Grillkorv, (chorizo, lammkorv, bratwurst, viltkorv, mfl.) 64 kr/kg inlämnad vikt. Minsta köttmängd för grillkorv är 15 kg/sats
Önskas grillkorv tillverkad i fårtarm tillkommer 8kr extra pga av dyrare tarm och merarbete i tid.
Eventuellt grisfett som behöver tillsättas i korvtillverkningen tillhandahålls för 50 kr/kg och tillkommer.
Korvråvara kan lämnas färskt eller fryst gärna platta förpackningar, optimal storlek 2-2,5 kg.
Färdiga korvar levereras i plastpåse och kartong.
Vacuumförpackning kan erbjudas mot materialkostnad av 5kr/paket med 5 korvar
Alla korvpriser är exkl moms.